Titel Afbeelding

mooite is jarig!

mooite is jarig!

Mooite viert vandaag haar derde verjaardag!
In die jaren is het steeds een kunst geweest om me niet te verliezen in mijn idee over hoe Mooite vorm zou moeten krijgen. Om steeds weer open te blijven staan voor feedback van de kosmos. In elke handeling kreeg ik een kans om mijn idee te herhalen en te verfijnen. Om te ervaren wat Mooite haar bedoeling in de wereld is, welke toekomst ze wil realiseren en waarom ze mij heeft uitgekozen als co-creator in de manifestatie. Ik bleef open staan voor hulp vanuit de niet zichtbare wereld en de kosmos was royaal in het aandragen van manieren om mijn idee te verbeteren. Was dit alleen maar mooi, heerlijk, gaaf of weldadig? Nee, er was ook moeite, afscheid, verdriet en angst. Het was in ieder geval wel altijd magisch mooite!
Of in de woorden van Martin Buber.
“She listens to what is emerging from (her) self
to the course of being in the world,
not in order to be supported by it,
but in order to bring it to reality as it desires”
📸 Jan Jaap Hubeek
Geen reactie's

Plaats een reactie